Metsästys

Metsästysaseet

Tervetuloa tutustumaan metsästysasevalikoimaamme!

Edustamme ylpeänä arvostettuja saksalaisia Krieghoff ja Heym tuotemerkkejä, joiden metsästysaseita on listattuna alla. Molempien tuotemerkkien aseet ovat käsintehtyjä. Uusille aseille 10 vuoden tehdastakuu.

Myymälästä löytyy lisäksi sekä uusia, että käytettyjä aseita, joka budjetille. Osa myymälässä olevista aseista löydät verkkokaupan puolelta.

Välkommen till vårt urval av jaktvapen!

Vi representerar stolt de tyska vapentillverkarna Krieghoff och Heym, vars jaktvapen listas nedan. Vapnen från båda märkena är handgjorda. 10 års fabriksgaranti för nya vapen.

I butiken har vi också både nya och begagnade vapen för varje budget. Du hittar en del av vapnen i nätbutiken under “verkkokauppa”.

Krieghoff Optima

Optiman siro lukkomekanismi on valmistettu kestävästä kromimolybdeeniteräksestä ja muistuttaa suuresti klassista kaksoisluodikkoa. Laajennettu ”Purdey-tyylinen” lukkoruonko ja elegantit muotoilut lisäävät lukon kestävyyttä ja lujuutta sekä korostavat aseen kaunista ulkonäköä.
Tutustu tarkemmin

Krieghoff Ultra

Ultra 20 on monipuolinen ja selkeä, se on täydellinen ase näiden unelmien toteuttamiseen. Se voidaan konfiguroida päällekkäispiippuiseksi rihlakoksi, kaksikaliiperiseksi tuplaluodikoksi tai päällekkäispiippuiseksi tuplaluodikoksi – sillä on mahdollista tehdä mistä tahansa metsästystilanteesta menestys. Kompakti, reagoiva ja tarkka
Tutustu tarkemmin

Krieghoff Classic

Laaja valikoima piippuja antaa Classicille valtavan laajan käyttöalueen: vakiokaliiperisena tuplaluodikkona, Classic ”Big Five”, rinnakkaispiippuinen rihlakko – tai rinnakkaisppiippuinen haulikko. Classic on hyvä valinta kaikenlaisiin metsästystilanteisiin.
Tutustu tarkemmin

Krieghoff Hubertus

Ominaisuuksltaan Hubertus tarjoaa saman mekanismin kuin Optima, Ultra ja Classic – tämä on Krieghoffin selkeä konsepti. Valinnaisesti kahdeksankulmainen piippu antaa Hubertukselle hyvin perinteisen ulkonäön. Krieghoff Hubertus – kivääri unohtumattomaan metsästyskokemukseen.
Tutustu tarkemmin

Krieghoff Semprio

Semprio – nopea ja tarkka. Ainutlaatuisen ”in-line”-toistojärjestelmän avulla metsästäjä voi nopeasti toistaa laukaukset ja olla valmis ampumaan uudelleen pysäyttämättä liikettä tai irrottamatta käsiään aseesta.
Tutustu tarkemmin

Krieghoff Trumpf

Vain muutama asevalmistaja on säilyttänyt tietämyksen klassisten metsästysaseiden valmistamisesta perinteisin menetelmin. Olemme ylpeitä Trumpf-malleista, jotka osoittavat suurta arvostusta metsästäjien keskuudessa. Näiden aseiden täysin käsityönä tapahtuva valmistus on osoitus käsityötaidosta, josta on nykyään tullut harvinaisuus.
Tutustu tarkemmin

Krieghoff Essencia

Puhdasta eleganssia, ensiluokkaista ammattitaitoa ja todistettua tekniikkaa: Essencia on saatavilla rinnakkaispiippuisena haulikkona, rihlakkona tai tuplaluodikkona. Perinteisesti sivulukoilla.
Tutustu tarkemmin

K-20 Parcours

K-20 päällekkäispiippuinen haulikko on todellinen Krieghoff kaikin puolin. Kaikki legendaarisen K-80-toiminnan ominaisuudet löytyvät myös K-20:sta, joka on sovitettu vain eri mittasuhteeseen. Lukkorungon ulkomittoja on myös pienennetty vastaavasti.
Tutustu tarkemmin

K-80 Parcours

K-80 Parcours, jossa on juotetut piiput ja perinteinen K-80-lukkorunko, on kevyempi kuin klassinen K-80. Sirompi muotoilu soveltuu sekä radalle, että metsästykseen.
Tutustu tarkemmin

K-20 Victoria

Perinteinen K-20, joka on suunniteltu erityisesti naisille. Tukin muotoilussa otettu huomioon naisten ruumiinrakenne. Upeat tukkikaiverrukset.
Tutustu tarkemmin

K-80 Victoria

K-80 Victoria, perinteinen K-80 Sporting joka on suunniteltu erityisesti naisille. Tukin muotoilussa otettu huomioon naisten ruuminrakenne. Upeat tukkikaiverrukset.
Tutustu tarkemmin

K-80 Parcours-X

Uudella 32″ Parcours-X piipulla olemme täyttäneet niiden toiveet, jotka haluavat piipun, joka on lähempänä perinteistä K-80 Sportingin tunnettua liikettä.
Tutustu tarkemmin

Heym SR21

Heym SR21 pulttilukko kivääri. Saatavilla useita eri variaatioita, joista voit räätälöidä itsellesi mieluisan.
Tutustu tarkemmin

Heym SR30

Heym SR30 suoravetolukkoinen kivääri. Tämä kivääri yhdistää erinomaisen tarkkuuden, kestävyyden ja käyttömukavuuden.
Tutustu tarkemmin