Heym SR30

Heym SR30 suoravetolukkoinen kivääri. Tämä kivääri yhdistää erinomaisen tarkkuuden, kestävyyden ja käyttömukavuuden.

Heym SR21

Heym SR21 pulttilukko kivääri. Saatavilla useita eri variaatioita, joista voit räätälöidä itsellesi mieluisan.

K-80 Parcours-X

Uudella 32″ Parcours-X piipulla olemme täyttäneet niiden toiveet, jotka haluavat piipun, joka on lähempänä perinteistä K-80 Sportingin tunnettua liikettä.

K-80 Victoria

K-80 Victoria, perinteinen K-80 Sporting joka on suunniteltu erityisesti naisille. Tukin muotoilussa otettu huomioon naisten ruuminrakenne. Upeat tukkikaiverrukset.

K-20 Victoria

Perinteinen K-20, joka on suunniteltu erityisesti naisille. Tukin muotoilussa otettu huomioon naisten ruumiinrakenne. Upeat tukkikaiverrukset.

K-80 Parcours

K-80 Parcours, jossa on juotetut piiput ja perinteinen K-80-lukkorunko, on kevyempi kuin klassinen K-80. Sirompi muotoilu soveltuu sekä radalle, että metsästykseen.

K-20 Parcours

K-20 päällekkäispiippuinen haulikko on todellinen Krieghoff kaikin puolin. Kaikki legendaarisen K-80-toiminnan ominaisuudet löytyvät myös K-20:sta, joka on sovitettu vain eri mittasuhteeseen. Lukkorungon ulkomittoja on myös pienennetty vastaavasti.

Krieghoff Essencia

Puhdasta eleganssia, ensiluokkaista ammattitaitoa ja todistettua tekniikkaa: Essencia on saatavilla rinnakkaispiippuisena haulikkona, rihlakkona tai tuplaluodikkona. Perinteisesti sivulukoilla.

Krieghoff Trumpf

Vain muutama asevalmistaja on säilyttänyt tietämyksen klassisten metsästysaseiden valmistamisesta perinteisin menetelmin. Olemme ylpeitä Trumpf-malleista, jotka osoittavat suurta arvostusta metsästäjien keskuudessa. Näiden aseiden täysin käsityönä tapahtuva valmistus on osoitus käsityötaidosta, josta on nykyään tullut harvinaisuus.

Krieghoff Semprio

Semprio – nopea ja tarkka. Ainutlaatuisen ”in-line”-toistojärjestelmän avulla metsästäjä voi nopeasti toistaa laukaukset ja olla valmis ampumaan uudelleen pysäyttämättä liikettä tai irrottamatta käsiään aseesta.